Wie?

Mijn naam is Sander Aarts.

Ik ben 20 jaar oud.

Sinds 2009 is SandSation bezig met draaien op feesten.

Muziek is van jongs af aan een grote hobby geweest. Begonnen met het kleine cassette recorder op mijn slaapkamer bandjes op te nemen en af te spelen. Van mijn spaargeld kocht ik in 2008 mijn eerste stereo installatie waar ik een klein mengpaneeltje op aan kon sluiten. Op feestjes van klasgenootjes en op school heb ik steeds meer kennis kunnen opbouwen. Door die kennis en kwaliteit te verbeteren en een unieke draaistijl te ontwikkelen hoop ik iedereen een leuke en fijne avond te laten hebben. Want het aller belangrijkste is toch dat uw feest onvergetelijk is geweest! Nu jaren later is mijn DJ set gegroeid met een geluidsysteem waar ik tot ongeveer 200 man op de dansvloer kan krijgen. Kwaliteit gaat altijd voor kwantiteit!

In 2015 ben ik begonnen me meer te richten op grotere feesten als bedrijfsfeesten, bruiloften en thema feesten.

Sinds 2017 ben ik Afgestudeerd voor de opleiding Podium en evenementen techniek niveau 4.

Doordat ik de opleiding heb gevolgd is mijn kennis in de licht en geluid techniek erg gegroeid.    Nu richt ik me volledig op kwaliteit over apparatuur en benodigdheden tijdens het draaien.

Sinds juni 2017 ben ik begonnen mijn lichten aan te sturen via een lichtcomputer, zodat de belevenis op de dansvloer een stuk aangenamer wordt. Rustig licht en licht waarbij je eventjes helemaal los wilt gaan op het juiste moment.

 


                                                            DJ SandSation in 2009

                                                          DJ SandSation in 2018